Пробиотичен сапун Мараяс фейс с Коприва

Mariah's Face kopriva soap • Сапун за меко и нежно почистване на кожата.
• Пробиотикът с Lactobacillus Bulgaricus подхранва кожата и я предпазва от възпаление.
• Копривата подобрява тургора на кожата.
цена: 7.50лв. Глицериновите сапуни Mariah's face са първите пробиотични сапуни, в които са използвани български пробиотици, допълнително обогатени с билки, целенасочено подбрани за съответния тип кожа. Lactobacillus Bulgaricus спомага за намаляване на възпаленията и алергичните процеси по кожата и я заздравява. Млечните аминокиселини и мазнини подхранват кожата и увеличават производството на млади и здрави клетки. Пектинът почиства кожата. Растителните екстракти и масла оказват допълнително своето специфично действие. Отсъствието на синтетични оцветители и ароматизатори предпазва чувствителната кожа и предотвратява развитието на алергии. Не съдържат синтетични химически вещества и консерванти. Могат да се използват ежедневно, без риск от странични ефекти. Използването на глицеринови сапуни дарява на кожата влага, мекота, свежест и младежко излъчване.

Състав (INCI): Sorbitol, Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, Sodium Laureth, Sulphate, Sodium Laurate, Sodium Laureth - 13 Carboxylate, Sodium Chloride, Glycerine, Caprilic/Capric Triglyceride, Tetrasodium EDTA, Probiotic, Lactobacillus Bulgaricus, 21 aminoacids, Urtica Diotica.

Глицериновите сапуни са познати от близо 200 години. Те са с високо съдържание на глицерин, съставна част на всички масла. На външен вид са от мътни до прозрачни. Пенят се много лесно, но и бързо се изразходват.Те задържат по-добре ароматните вещества и не ги променят. Глицериновите сапуни са всъщност сапуни, останали в разтопено състояние. Произвеждат се от много чисти, висококачествени суровини.