Mariah's Face маска за дехидратирана или суха кожа

Mariah's Face blue mask • Почиства кожата.
• Овлажнява и подхранва кожата.
• Укрепва естествената й защита. Използва се 1-2 пъти в седмицата (може и ежедневно).
• Кожата става гладка и еластична.
• Получава почистване и хидратиране в дълбочина.
• Възвръща сатенената си мекота.
Маските MARIAH'S FACE са естествени продукти. Те не съдържат синтетични химически вещества и консерванти. Lactobacillus Bulgaricus не са генноманипулирани. Те могат да се използват всеки ден без риск от странични ефекти и алергични реакции. При ежедневното им приложение заместват употребата на различни видове кремове за лице.
Противопоказания няма.

Сухата кожа е резултат от загуба на естествени мазнини. Причините за тази липса на мазнини са различни: наследствени фактори, витаминен недоимък, лошо хранене или различни заболявания (дерматит, екзема, псориазис). Това състояние най-често засяга жени под 35 годишна възраст. Хората със светъл тен имат по-често суха кожа. При повечето хора кожата става по-тънка и по-суха с напредването на възрастта.

Сухата кожа е матова, дори лющеща се на едри и дребни люспи и лесно образува бръчки.Обикновено тя се усеща"тясна" и неудобна след измиване, освен ако не е използван някакъв овлажнител или крем.Напукването и нацепването са признаци на извънредно суха, дехидратирана кожа.Най-често тя се намира в участъци на тялото, изложени на външните въздействия лице, ръце, но може да бъде проблем на цялото тяло, особено през зимата.

"Mariah`s face" за дехидратирана или суха кожа почиства, овлажнява и подхранва кожата и укрепва естествената й защита.

Маската е богата на млечни мазнини, които веднага се усвояват от кожата и регулират мастната и? обмяна.Лактобацилите и пектина почистват повърхностно и дълбоко кожата.Аминокиселините и млечните витамини я подхранват и оптимизират обмяната на веществата.

Кожата става гладка и еластична, получава почистване и хидратиране в дълбочина и възвръща сатенената си мекота.

Кожата е неразделна част от човешкото тяло.Сухата кожа често се дължи на лошо хранене и витаминен недоимък.Затова едновременно с грижите за нея трябва да подобрим храненето на целия организъм. Препоръчваме едновременно с локалното приложение на "Mariah`s face" да се приемат и функционалните пробиотични храни Biomilk hepanorm.